2013-07-18 21:05 #0 av: evelinnakerman

Vi på Stall Marieborg erbjuder många tjänster, i form av in/tillridnidning med inriktning dressyr. Försäljning av häst/ponny där vi erbjuder våran kunskap i träning, ev tävling och vi hjälps åt att hitta ett bra hem. Vårat stall är nybyggd där vi för tillfället även har lediga stallplatser, behöver du meetingbox i närheten av Örebro, kumla, hallsberg, laxå eller askersund så finns det också. Paddock finns på gården, stora hagar, kompisar, bra ridvägar och kunnigt folk!


Själva ridningen utförs av Evelinn, 16 år kan rida allt från stor C-ponny till storhäst. har själv tagit fram två framgångsrika dressyrponnyer. Har även haft flera hästar och ponnyer hemma för vidareutbildning och har ridit dom flesta olika typer av hästar kan därför matchas ihop med dom flesta. Evelinn har även praktiserat i ett stort dressyrstall och fått vara beridare och hästskötare hos kända ryttare. 


Mer info finns på våran hemsida: http://marieborg.n.nu och vi är öppna för förslag och är villiga att skräddarsy dina önskemål för bästa möjliga resultat.