Annonstorget

Dressyrkaramell säljes

2012-12-22 11:47 #0 av: Lindbygarden

Don Primero - Weltbürger - Bellini - Cyrano.
Härlig gångartsunge till den satsande ryttaren. Gabriel är en mkt rörlig och välmusklad kille med toppentemperament. En riktig pärla för dig som söker en mysig häst som också har potential att gå riktigt långt. Han kommer ur ett väldigt trevligt möderne. Mamma Gabrielle är A-premierad och har bla lämnat Oliver, vinnare på Plönninge 2008 med 888989 som gångartstalang. Sara Brightman som fick 888 och var ett poäng ifrån diplom 2009.Mormor och mormorsmor är båda Elit premierade och ur mödernet kommer bla GP hästarna SG Guardian -USA champion samt Rollex, båda hästarna exporterade, till USA resp Frankrike.
Fadern Don Primero är en Elitpremierad hingst som själv gått GP dressyr samt lämnat en mängdtävlingshästar ändå upp på GP nivå, godkända söner, championat och unghästtestfinalister. 
Weltbürger var bruksprovssegrare och dessutom bundechampionatssegrare likväl som sin far Weltmeyer. Svenske Bellini var också bruksprovssegrare och hann gå Svår dressyr innan sin allt för tidiga död. Så här har ni dressyrgener i toppklass i flera led i komb med ett starkt möderne.
Gabriel är väluppfödd, fått första vaccinationen, försäkrad och avmaskad. givetvis också verkad regelbundet. Han har endast en testikel pga pungbråck, opererad utan komplikationer, så inget hingstämne. Kan hämtas i Januari/Februari som tidigast då vi helst ser att våra föl går kvar tills de är minst 8-9 månader.

 

Anmäl
2012-12-26 00:09 #1 av: LinaN

Han är L Ä C K E R! :)

Yesterday starts tomorrow, tomorrow starts today.
Today is a gift, that's why we call it the present.

 

Anmäl
2012-12-27 11:33 #2 av: Lindbygarden

Tack LinaN! Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.